İnternetten Para Kazandıran Oyunlar ve Uygulamalar 2016




Telefonunuza indireceğiniz bir uygulama ile para kazanmayı herkes ister. Bunu mümkün kılan bir çok uygulama var elbette. Ben sizlere bu uygulamalardan en popüler ve en garantilerini anlatacağım.


Öncelikle söylemeliyim ki bu uygulamaların hiç biri durup dururken size paraları saydırmıyor. Her biri belli uğraşlar sonucunda belli meblağlar kazandırıyor. Elbette belli bir sabır gösterdikten sonra.


  • Bir diğer para kazandıran uygulamalar yazıma buradan ulaşabilirsiniz. 



  • Size para değil ama eğlence ve rakabet sunan diğer oyunlar için şu yazılara göz atabilirsiniz. 
  • Clash For Dawn için buraya, Mount and Blade II Bannerlord için buraya, Mount and Blade Warband için buraya ve Lords Mobile için buraya tıklayabilirsiniz.


Evet. Başlayalım.

1. WHAFF 


Uygulamayı indirdiğinizde karşınızda anlaşmalı birçok oyun ve uygulama göreceksiniz. Her uygulama için belli talimatlar var. Örneğin; indir şu kadar para kazan, şu kadar gün silme şu kadar para kazan gibi. Her uygulama farklı fiyatlandırmada olsa da bir uygulama yaklaşık 0.3 dolar gibi bir para kazandırıyor diyebilirim. arklı oyunlar denemeyi sevenler için az da olsa para kazanabileceğiniz bir uygulama diyebilirim.

Android ve iOS kullanıcıları akıllı telefonlarına yükleyebilir.
Buradan indirin.


2. Bounty

Bu uygulamada size bazı görevler veriliyor. Bir mağazada müşteri, bir insana bir uygulama yükletme görevi, kasa fişi toplama görevi gibi aklınıza gelmesi güç bir çok görev var. Kimileri oldukça karışık. Ancak açıklamaları okur ve açıklamalara uyarsanız her görevi yapabilirsiniz. Üstelik görev başına verdiği paralar da az değil. Yaşadığınız şehir büyük şehirse iyi para kazanabilirsiniz. Tavsiye ettiğim bir uygulamadır.

Android ve iOS kullanıcıları akıllı telefonlarına yükleyebilirler.





3. Myiyo

Aslında bildiğiniz bir anket sitesi. Ancak bu uygulamaya kattığınız her arkadaş için de para kazanıyorsunuz. Benim tavsiyem şu ki, yükleyin dursun ve mail hesabınıza gelen uyarılarla anketlerden haberdar olup farkında olmadan para kazanabilirsiniz. Elbette anketler yağmur gibi gelmiyor. Sabredeceksiniz malesef.

Android ve iOS kullanıcıları akıllı telefonlarına yükleyebilirler.
Buradan kaydolun.






4.Wild Wallet

Wild Wallet, uygulama üzerinden videolar izleyip, önerilen oyunları indirerek para kazanmanızı sağlayan uygulamalardan biri, tıpkı WHAFF gibi. Kazandığınız parayı PayPal üzerinden alabilir, Steam ya da Google Play'de kullanmak için hediye kartına dönüştürebilirsiniz.


Android ve iOS kullanıcıları akıllı telefonlarına yükleyebilirler.










5.Mobrog


Yine bir anket sitesi.Arayüzü çok basit diyebilirim. Anket yolllama aralıkları da bira geniş ancak her anket sitesi gibi düzenli para kazanma sitesi olduğunu söyleyemem. Mail adresiniz üzerinden aldığınız bilgilendirmeyle anketleri doldurup bekleyin. Bir süre sonra bakmışşsınız bir anda para kazanmışsınız.
Android ve iOS kullanıcıları akıllı telefonlarına yükleyebilirler.
Buradan kaydolun.





6. Bitwalking

Bu uygulama bize vereceği para karşılığında tek bir şey istiyor. O da yürümek. Tek yapmamız gereken yürümek.Evet bir yerden bir yere giderken cebimizde duran telefonumuz sayesinde para kazanıyoruz. Konumumuzu algılamasıyla katettiğimiz mesafe için dolar kuru üzerinden hesabımızda para birikiyor.Üstelik uygulamaya tıklamamıza bile gerek yok. Eğer konumu açık bırakırsanız otomatik para kazanıyoruz. Her şey iyi güzel fakat tek olumsuz özellik şu ki; Şu anda Türkiye'de kullanılamıyor. Yeterli indirme gerçekleşirse Türkiyede'de hizmet verecek. Benim tavsiyem indirin ve öyle dursun. Bir gün ülkemize gelirse güzel bir para kazanma kaynağı olacaktır. Tavsiye ederim.

Android ve iOS kullanıcıları akıllı telefonlarına yükleyebilirler.
Buradan indirin.



Bunlar dışında da elbette birçok uygulama mevcur fakat ben özellikle kendimin de kullandığı uygulamaları yazmak istedim. Son söz olarak şunu söyleyebilirim. Hiç biriyle zengin olamayız elbette fakat kullanmamız da fayda var. Belli aralıklarda para kazandıracaklardır.

En çok tavsiye ettiğim ise kesinlikle Bounty diyebilirim arkadaşlar.

Saygılar.

Google Plus ile Paylaş

Kısaca: Sercan Yıldızhan

Bilişim/Web Tasarım Okuyan 2006'dan bu yana internet siteleri ile haşır neşir olan,Teknolojiye,Oyunlara meraklı olan,olayları herkesin anlayabileceği bir dilde anlatmayı seven,bunların yanısıra makale yazarlığı yapan,samimi içten birisi.
    BLOGGER YORUMLARI
    FACEBOOK YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder